Lessen & Buitenritten

Op ons bedrijf is het mogelijk om paardrijlessen te volgen. De rijlessen worden gegeven aan beginners en gevorderden, aan kinderen en volwassenen. Ook bieden wij aan niet-beginnende ruiters buitenritten in het Reichswald aan. 

farandienjeroen.jpgsam3758.jpgfrostienjeroen.jpg

Lessen

In de lessen staat het leren rijden op gangen-paarden centraal. De opbouw van de lessen hebben een dressuurmatig karakter, wat tijdens het verloop van de les wordt verschoven naar het rijtechnisch leren berijden van de gangen stap, draf, galop, tölt en telgang. Daarnaast is aandacht voor specifieke ruiterproblemen. 

img1c[1].jpgimg17[1].jpgimg16[1].jpg

De rijlessen vinden plaats op onze (verlichte) ovaalbaan en longeercirkel.
Naar wens, kan deelgenomen worden aan privé-rijlessen of groepslessen.

Lessen kunnen gevolgd worden op paarden van ons bedrijf, maar natuurlijk kan ook deelgenomen worden aan lessen met een eigen paard.

Prive-lessen duren circa 30 minuten en groepslessen (min. 3 personen en max. 5 personen) duren circa 45 minuten.

img6b[1].jpgimg1b[1].jpgimg18[1].jpgimg1d1[1].jpg

Buitenritten

Op afspraak bieden wij ook buitenritten aan in het mooie Reichswald (Dld) en rond de Sint-Jansberg (noord-limburg), alwaar ons bedrijf is gelegen. Buitenritten duren circa 2 uur. In overleg kan dit ook worden ingekort naar ca. 1 uur.

De buitenritten zijn niet geschikt voor beginnende ruiters en voorafgaand aan de buitenrit zal de rijervaring worden getest.

imgf[1].jpg

imgc2[1].jpg

imgc[1].jpg
© 2011 - 2022 hestagardhekla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel